all about
Carsharing

Accelerereninservicemobiliteit

Accelereren in service mobiliteit

V-tron Carsharing:

V-tron introduceert haar nieuwe business line: “Car Sharing” speciaal ontworpen voor de zakelijke markt om zo eenvoudig en zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van haar wagenpark. Elk voertuig wordt door carsharing veel efficiënter ingezet. De gebruiker kan op een eenvoudige manier snel gebruik maken van “tijdelijk “vervoer.

De gebruiker reserveert via een reserveringssysteem een voertuig en kan vervolgens het voertuig op een afgesproken plek en tijdstip het voertuig ophalen en openen met een speciale reserveringskaart (Chipkaart). Na gebruik kan het voertuig weer worden ingeleverd en worden afgemeld met de reserveringskaart.

De Car Sharing Kit van V-tron zorgt voor een kosteneffectieve en betrouwbare communicatie door middel van het online car sharing reserverings- en managementsysteem. Het online systeem zorgt voor een scala aan diensten, zoals voor het beheer van reserveringen, het live volgen van voertuigen, (rit) rapportage, brandstof ge- en verbruik en diverse beveiligingsmogelijkheden.